Wie zijn wij

"Smart Learning Inspires Motivation 

Ir Sharon MacDonald MSc

Food Industry

Wies Haverkamp

BBA RM

Health Care

Ir Amanda Sheombar MSc

Technical Industry

Sharon heeft als levensmiddelentechnoloog meer dan 21 jaar ervaring in de agro- en voedselverwerkingsindustrie. Sharon is directeur en oprichter van Polyforms Consultants, adviseurs voor de agro- en foodindustie.      Haar bedrijf biedt als diensten: consultancy, training, project-management, audits, R&D. Zij begeleidt  organisaties in het verbeteren en innoveren van hun processen, systemen en producten conform internationale standaarden. Sharon draait vanaf het eerste uur mee in Suriname in de nodige kwaliteitstrajecten die de afgelopen jaren zijn doorlopen!

Amanda heeft 30 jaar ervaring in binnen- en buitenland in de procesindustrie (oil en mining), proces automatisering & control, auditing van organisaties en het implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen in de productie, de zorg en in de dienstverlenende sector. Amanda is tevens directeur van S-TQS, een adviesbureau dat bedrijven begeleidt in het optimaliseren  van bedrijfsprocessen, doorvoeren van verbetertrajecten en vernieuwingstrajecten en implementatie en borgen van kwaliteitsmanagement- systemen in de procesindustrie , de zorgsector en de dienstverlenende sector.

Wies heeft 30 jaar ervaring als zelfstandig medisch professional in de zorg in binnen- en buitenland (verloskundige, echoscopist, trainer). Tevens heeft zij een bedrijfskundige achtergrond. De afgelopen 15 jaar heeft zij ervaring opgedaan met projectmatig en procesmatig werken, het uitvoeren van assessments (kwaliteit) en interne audits. Als consultant begeleidt zij organisaties bij het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen (waaronder ISO 9001:2015) en coacht zij medewerkers hierbij. Haar kernkwaliteiten liggen met name in de dienstverlenende sector.