Contact

Contact

 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen:


1. Hoe kom ik te weten of SLIM iets voor mijn bedrijf kan betekenen? U vult hiernaast uw naam en contactgegevens in met uw globale vraag. Wij nemen contact met u op. Bij gebleken belangstelling plannen wij een vrijblijvende sessie met u om samen te bekijken waar SLIM voor meerwaarde voor uw bedrijf kan hebben.  U krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.


2.. Kan ik ook enkele werknemers sturen voor een kwaliteitstraining i.p.v een heel team, gezien de beperkte middelen die we hebben?

Dat kan zeker. Uw werknemers worden ondergebracht met deelnemers van andere organisaties. Wij proberen een gemeenschappelijk, herkenbaar probleem centraal te stellen in het praktisch gedeelte van de training.


  3. Hoe weet ik of het geleerde in de training mijn organisatie echt gaat helpen?

Onze training is uniek van opzet omdat we de vooraf geinventariseerde problemen in een workshop setting gaan behandelen. Aan het einde van de workshop is het de bedoeling dat de werknemers handvaten gekregen heeft om het probleem in de organisatie aan te pakken. Na behoefte kan er na verloop van tijd een vervolgtraining gepland worden met refresh en verdieping.


4. Wat zijn de kosten voor de trainingen?

De kosten zijn afhankelijk van het type training en de grootte van de groep. Het tarief voor de kwaliteitstraining is zeer gunstig te noemen en een groepskorting is mogelijk. De extra meerwaarde ligt in de unieke opzet en direkt toepasbare kennis, welke u direct voordeel gaat opleveren.